Persoonlijke coaching

Deze verklaring is voor het laatst herzien op 16-05-2018

Vertrouwelijk en discreet

X-plore Development is een eenmanszaak zonder personeel. Wij werken altijd vanuit vertrouwelijkheid en discreet professioneel handelen. Daarom zien wij het als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Dit betekent onder andere dat we gegevens die wij ontvangen en opslaan van klanten, coachees en trainees, vertrouwelijk behandelen. Van coachingsgesprekken en trainingen maken de coach/trainer schriftelijke verslagen. Deze verslagen zijn alleen voor intern gebruik en dienen om het trainings- en coachingsproces optimaal te kunnen volgen. Dit geldt ook voor de reflectieverslagen van de coachee.
Extern door X-plore Development ingehuurde coaches en trainers onderschrijven dit privacystatement door een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen.
Wij delen niets met derden zonder toestemming van onze klanten, coachees of trainees. Voor elke casus vragen we opnieuw toestemming.

Gegevens

Wat gebeurt er met uw gegevens als u klant bent bij X-plore Development?
Als u klant bent van ons of u bent coachee of trainee, vragen wij u om een aantal algemene persoons- en contactgegevens.
Deze gegevens bewaren we op de eigen beveiligde computer.

Om welke gegevens gaat het?
Wij slaan onder meer de volgende gegevens op:

Wat doen wij met uw gegevens en informatie?
De gegevens die wij van u hebben ontvangen, gebruiken wij alleen om met u in contact te treden en om onze coaching en training optimaal te kunnen uitvoeren. Deze op de situatie gerichte gegevens bewaren wij maximaal één jaar. Dit geldt ook voor e-mails, cv en andere documenten die u met ons deelt. Wij slaan geen gegevens van u op zonder uw toestemming.

Bulletin X-ploration
Bulletin X-ploration is een maandelijks email-bulletin gericht op bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei. Alle ontvangers van dit bulletin hebben zichzelf ingeschreven via een inschrijflink. Niemand wordt ongevraagd in de mailinglist opgenomen. De gegevens, die opgeslagen zijn voor dit bulletin zijn uw emailadres en duiding van uw functie. Deze gegevens zijn bedoeld om u het bulletin te kunnen sturen en gerichte informatie. Uw gegevens worden op geen enkele wijze en geen enkele manier gedeeld met derden. Het bulletin bevat een uitschrijflink.
Uw rechten en wensen
U kunt altijd uw gegevens bij ons opvragen en laten wijzigen. Ook heeft u het recht om uw gegevens in te zien, te wijzigen en te laten verwijderen. Een bericht hiertoe volstaat. U kunt hiervoor contact opnemen via onderstaande contactgegevens. U ontvangt een persoonlijke bevestiging.

Gebruik van de websites
De volgende website is eigendom van X-plore Development en valt onder deze privacyverklaring:
www.x-plore.nl

Cookies
Onze websites maken geen gebruik van cookies.

Wijzigingen
Dit statement over uw privacy en uw persoonsgegevens kan in de toekomst mogelijk wijzigen. Op deze webpagina treft u altijd de meest recente versie aan. Belangrijke wijzigingen in dit privacystatement nemen wij mee in onze communicatie naar betrokkenen.

Contact
Wij zullen dit privacystatement met uw tips en aanvullingen en dankzij voortschrijdend inzicht verder ontwikkelen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Jeroen van Ewijk
Directeur X-plore Development
j.vanewijk@x-plore.nl
Oude Meengatstraat 18
6971VB Brummen
06539921282