X-ploration
No. 144 MEI 2018

Gratis maandelijks bulletin gericht op bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei.

Thema: Gouwe ouwe.

Op 1 augustus 2005 ben ik begonnen met het schrijven van bulletin X-ploration. Nu 13 jaar later is dit uitgave 144. De laatste paar maanden heb ik geen bulletin uitgebracht. Het kwam er niet van. Dat heb ik de afgelopen 13 jaar nog niet gehad. Soms had ik natuurlijk meer inspiratie, dan een andere keer. Soms schreef ik het bulletin in een halfuur, een andere keer was ik een hele ochtend aan het ploeteren. 13 jaar lang had ik steeds weer motivatie én thema's om over te schrijven. Nu merk ik "het stopt".

Als ik mijn bulletins teruglees, zitten er enkele bij, die ik nog steeds heel mooi vind. Ik noem ze "Gouwe ouwe". In 2018 zend ik je iedere maand een gouwe ouwe. Ongecensureerd in de vorm van toen. Ik hoop dat je ze mooi vindt. En je weet.... toepassen is belangrijker dan lezen en begrijpen. In december ontvang je de laatste X-ploration. Dat wordt nummer 150. Een mooi aantal.

Van de eerste 47 bulletins heb ik een boekje gemaakt "Je essentiele kwaliteit". Je kan het hier inzien en bestellen. Het kost € 10 en € 2,50 verzendkosten.

Oh ja, voor ik het vergeet, op mijn site staat een privacystatement.

Veel leesplezier.

Aandachtsoefeningen:

Wil je aandachtsoefeningen doen om meer te ontspannen in het moment, ga dan naar www.x-plore.nl Linksonder "Inloggen", gebruikersnaam: xplore, wachtwoord: 20152015.

Wil je reageren?

Heb je vragen of opmerkingen na het lezen van deze bulletins, stuur mij dan een mail of bel.

There is more to X-plore.

Jeroen van Ewijk
>www.x-plore.nl

twitter LinkedIn Stuur Jeroen een mail