X-ploration
No. 115 JANUARI 2016

Gratis maandelijks bulletin gericht op bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei.

Thema: coaching voor jou.

Ik ben coach, zoals je weet en dat ben ik al een lange tijd. Ik help mensen niet alleen oplossingen te vinden voor hun persoonlijke vraagstukken, maar ondersteun ze ook te verbinden met zichzelf om vanuit het hier en nu hun essentiële kwaliteit in te zetten. Dat heeft op veel mensen een sterk positief effect. Daar ben ik als coach erg blij mee.

Mijn aanbod: gratis coaching voor jou.

Ik help je meester te zijn over jezelf en je resultaten. Je gaat leren helder waar te nemen wat er in je gebeurt, zodat je bewust kunt kiezen welke gedachte en welk gevoel jij wilt volgen. Meester worden betekent ook dat je weer innerlijk tot rust komt en je de sterke manifestatie van je persoonlijkheid kan loslaten. Vanuit verbondenheid met je diepere zelf en openheid naar anderen zet je je essentiële kwaliteit in. Je gaat meer bereiken met minder energie.

Heb je zin om mee te doen achter je laptop?

Je hoeft je niet aan te melden en ook niet naar mij toe te komen. Je ontvangt tot en met de maand mei iedere twee weken dit bulletin gericht op jouw coaching. Ieder bulletin zal een coachingssessie zijn voor jou. Ik behandel steeds een ander onderwerp gericht op jouw meesterschap. Ik geef je informatie, ik geef voorbeelden en ik beschrijf een oefening. Hiermee kun je aan de slag en twee weken later ontmoeten we elkaar weer via dit bulletin. Doe mee en x-ploreer en ontwikkel jezelf.

Wat komt aan de orde tijdens jouw coaching?

Onze eerste digitale afspraak over twee weken begint met de intake, mooier gezegd "kennismaking". Ik help je om je doelstelling voor deze coaching te formulieren. Zonder doel, geen succes immers. Tijdens de volgende coachingssessies komt o.a. aan de orde: bewustzijnsontwikkeling van gedachten en gevoelens, verbinding maken met je innerlijk en tot rust komen, ontdekken wat je persoonlijkheid is en wat je ware zelf is, verbinding maken met anderen, je essentiële kwaliteit inzetten en nog veel meer....

Interactief als je wilt.

Ik kan mij voorstellen dat tijdens jouw coaching vragen of opmerkingen naar boven komen. Wellicht heb je behoefte aan tips, aan een handreiking of aan steun. Je kan mij dan mailen en ik antwoord je natuurlijk. Ook kan het zijn dat ik reacties van lezers meeneem naar de volgende coachingssessie.

Hulpmiddelen tijdens de coaching

Verschillende hulpmiddelen staan ter beschikking. Je krijgt inloggegevens voor extra informatie en gesproken aandachtsoefeningen op onze website. We maken gebruik van mijn boekje "Je essentiële kwaliteit" en er staan 113 bulletins X-ploration in het archief. Tevens link ik je aan extra informatie, boeken en oefeningen.

Tot over twee weken bij onze kennismaking. Ik kijk er naar uit.

Wil je reageren, graag: j.vanewijk@x-plore.nl

 

Jeroen van Ewijk
www.x-plore.nl

twitter LinkedIn Stuur Jeroen een mail