X-ploration
No. 90 OKTOBER 2013

Bulletin gericht op bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei.

Cursus Innerlijke Management technieken

Thema: de stoel

Ontspan en volg je inademing en je uitademing. Dit is de basis om weer contact te krijgen met wie je werkelijk bent. Vanuit innerlijke rust maak je contact met wat er in je leeft en wat je te doen hebt. Je wordt je meer bewust van je zelf en je omgeving.

Deze tip heb ik twee weken terug gegeven als Innerlijk Management Techniek. Dus je hebt in deze tijd goed kunnen oefenen. Als je vragen hebt over wat je tegenkomt, stuur mij dan een mail.

Innerlijk Managementtechniek

Om het bewustzijn van je zelf te vergroten en meer te ontspannen volg dan niet alleen je adem, maar tegelijker ook je lichaam. Ga dat nu even doen, als je kan. Sluit je ogen en merk je adem op, zoals ik dat eerder heb beschreven. Merk hoe je buik of je borst uitzet en weer terugkomt. Als je de adem goed kan waarnemen, merk dan ook op hoe je lichaam contact maakt met de stoel. Word je bewust van je bovenbenen, je billen, je onderrug en je bovenrug. Volg je adem en merk hoe jij de stoel voelt. Verander niets, heb geen oordeel over hoe het gaat en stel je geen doel. Ervaar alleen je adem en de stoel. Doe dit tijdens ieder gesprek, dat jij hebt en merk wat er gebeurt.

Succes met deze oefening. Wil je reageren, dan ben je welkom.

Innerlijke Management Technieken zijn onderdeel van mijn coaching. Aan groepen geef ik hierin maatwerk training. Interesse? Bel mij.

There is more to X-plore. Meer lezen

Jeroen van Ewijk
www.x-plore.nl

twitter LinkedIn Stuur Jeroen een mail